xxx

Paperiton DMS EMBEDDED

Vaak wil een organisatie ook de mogelijkheid geven aan relaties om documenten toe te voegen aan de DMS database. Het gaat dan meestal te ver om deze gebruikers een eigen full blown DMS client ter beschikking te stellen. Voor deze situaties biedt Paperiton een oplossing in de vorm van een webcomponent waarmee documenten via internet kunnen worden bekeken en nieuwe documenten via datzelfde component kunnen worden toegevoegd.

Deze zgn. EMBEDDED-client, in feite een intelligente ‘dropbox’, is ook bijzonder handig te gebruiken als component bij uw eigen website, of als onderdeel van een Microsoft® SharePoint® Server omgeving. Stel uw organisatie voert projecten uit met andere partijen. Alle geautoriseerde projectleden, maar ook klanten kunnen nu overal vandaan documenten toevoegen aan het projectdossier. Zo’n document wordt automatisch voorzien van metadata en de juiste rechten en wordt o.a. meteen getoond aan geautoriseerde gebruikers via “Wat is nieuw?” getoond aan geautoriseerde gebruikers in “Wat is nieuw?” . Met behulp van een automatisch gegenereerd mailtje worden de overige teamleden daarna geïnformeerd dat er een nieuw document aan het projectdossier is toegevoegd.

De EMBEDDED-client kan als website worden opgenomen in en qua huisstijl worden aangepast aan de website van uw organisatie. Paperiton DMS EMBEDDED zorgt voor veel minder e-mailverkeer en altijd up to date (project)dossiers. Ook voor organisaties met medewerkers buiten kantoor kan de EMBEDDED-client een prima oplossing bieden voor het achterlaten van bijvoorbeeld urenbriefjes, foto’s van meldingen openbare ruimten en vergadernotities.

Paperiton DMS EMBEDDED is eigenlijk onmisbaar voor het Nieuwe Werken. Overal en altijd kan deze ‘dropbox’ worden gebruikt door iedereen die snel wil kunnen communiceren en oog heeft voor kwaliteit en compleetheid van dossiers. Paperiton DMS EMBEDDED zorgt ook voor een naadloze integratie met SharePoint® websites. Dus ook als uw organisatie al met SharePoint® werkt, kan Paperiton DMS ingezet worden als complete DMS plug-in.